Consideratie bestaat niet?
Verantwoordelijkheid
is de beste Basis!

▸ HERMA is zich ervan bewust

▸ HERMA handelt naar binnen en naar buiten toe

▸ HERMA denkt aan vandaag en morgen

Verantwoordelijkheid bij HERMA

Gemeenschapszin wordt gedragen door de wil van iedereen om zich steeds weer voor elkaar in te zetten en samen iets te bereiken.


Sociale standaards

HERMA produceert volgens strenge en erkende sociale standaards. Dat bevestigt o.a. de 'Responsible Sourcing Audit“, die we t.b.v. Nestlé hebben behaald. Deze audit-resultaten worden ook door andere grote internationale bedrijven erkend.


Hoogwaardige opleiding

Opleiding is de basis – niet alleen voor de persoonlijke carrière, maar ook voor de locatie Duitsland. Onze hoge opleidingskwaliteit is inmiddels een begrip bij leerlingen en studenten van de Duale Hogeschool – regelmatig solliciteren meer dan 1.000 jonge mensen.naar vrije plaatsen op onze opleiding.


Investeringen in Duitsland

HERMA is een internationaal georiënteerd bedrijf. Wij hechten evenwel veel waarde aan onze productielocatie in Duitsland. Hier investeren wij – in onze medewerkers, in onze productie, in onze toekomst.


Betrokkenheid bij de gemeenschap

HERMA is committed to helping people who, for whatever reasons, find it difficult or impossible to participate actively in the life of the community. We promote civic engagement and a team spirit.


Focus op gezondheid

De gezondheid van onze medewerkers gaat ons aan het hart. Daarom heeft HERMA een bedrijfsintern gezondheidsmanagement opgezet. Daartoe behoren bijvoorbeeld talrijke sport- en fitnessaanbiedingen.


Duurzaam betrouwbaar

HERMA is al sinds meer dan 110 jaar een familiebedrijf . Wij zijn overtuigd van duurzame en langjarige relaties – zowel als het gaat om onze medewerkers, alsook om onze handelspartners, klanten en dienstverleners.