Beter gaat niet?
Kwaliteit is je voortdurend verbeteren

▸ HERMA is innovatie

▸ HERMA stelt de norm

▸ HERMA is meetbaar

Kwaliteit is een belofte

Gebaseerd op een fundamenteel kwaliteitsbegrip, dat HERMA in een procesgericht, geïntegreerd managementsysteem implementeert.


Gecertificeerde producten

Onze etiketten moeten bestand zijn tegen veeleisende praktijktests op alle courante printers. Toonaangevende printer-fabrikanten bevestigen steeds weer onze hoge kwaliteit. De excellente doorloop- en afdrukeigenschappen van de HERMA PREMIUM etiketten zijn ook door de TÜV Süd bevestigd. 

Over het certificaat

Alles 'Made in Germany'

Wij fabriceren onze etiketten uitsluitend in Duitsland in de locatie Filderstadt, in een hightech-productie met uitstekend opgeleide medewerkers. De zelfklevende materialen worden gemaakt op één van de modernste coatinginstallaties ter wereld.


Complete knowhow

HERMA bestrijkt een naadloze knowhow-keten: van zelfklevende materialen via etiketten tot hightech-etiketteermachines. Dat tegenwoordig bij etiketten nagenoeg niets onmogelijk is, heeft veel met onze uitgebreide kennis te maken.


Sterke opschrifttools

Software is indispensable for high-precision printing of labels. HERMA offers a wide range of user-friendly solutions that professionals too rely on – and they’re free.

www.herma.com/software


Gecertificeerde productie

De TÜV SÜD heeft ons voor de ontwikkeling, fabricage en verkoop van etiketten en zelfklevende materialen volgens ISO 9001:2015 gecertificeerd. 

View the certificate


'Grondstof' uit eigen bron

HERMA behoort tot de heel weinige etikettenfabrikanten die de hechtlijm – de 'grondstof' voor elk etiket – zelf ontwikkelen en fabriceren.


Eigen onderzoek en ontwikkeling

Het vinden van de passende lijm-receptuur voor elke toepassing is één belangrijkste succesfactoren. HERMA onderhoudt daarvoor een eigen ontwikkelingslaboratorium.