Gebruikersaccount

 • Hoe kan ik mij registreren?

  Voor de registratie hebt u meerdere mogelijkheden: U kunt uzelf op de startpagina met de grijze 'Login'-knop aan de rechterkant registreren. Klik daarvoor op de knop 'Registreren'. Alternatief kunt u zich ook in de geactiveerde HERMA EtikettenAssistent online in het menu via 'Registreren' aanmelden.

  Bij de eerste keer aanmelden is het noodzakelijk om enkele gegevens in te voeren. Deze gegevens worden uitsluitend voor het beheer van uw persoonlijke account gebruikt. Van toepassing zijn de HERMA bepalingen ter bescherming van persoonlijke gegevens die u bij de aanmelding kunt bekijken.

  Voor de veiligheid ontvangt u per e-mail een bevestigingslink. Na het aanklikken van deze link is uw account geactiveerd en u kunt nu ook gebruik maken van de online-functies van de HERMA EtikettenAssistent online.

  Mocht u geen bevestigingsmail in uw Postvak IN vinden, kijk dan ook of deze niet in uw spammap terechtgekomen is. Meld u nu aan met uw e-mailadres en uw persoonlijke wachtwoord."

   

   

 • Hoe kan ik inloggen?

  Voor de login hebt u meerdere mogelijkheden: U kunt op de startpagina met de grijze 'Login'-knop aan de rechterkant inloggen. Voer hiervoor uw e-mailadres en uw wachtwoord in. Alternatief kunt u ook in de geactiveerde HERMA EtikettenAssistent online in het menu via 'Login' inloggen.

  Mocht u uw wachtwoord vergeten zijn, dan kunt u via de link 'Wachtwoord vergeten?' uw wachtwoord resetten. Geef daarvoor uw geregistreerde e-mailadres in en u ontvangt een e-mail met een link voor het resetten van het wachtwoord.

  Tipp: Sie können den Login auch speichern, dann müssen Sie sich nicht jedes Mal neu anmelden.

   

   

 • Hoe kan ik uitloggen?

  Uitloggen kunt u in het menu via 'Afmelden'. Als u uw login-gegevens op uw computer had opgeslagen, worden deze eveneens gewist.

 • Ik heb mijn wachtwoord vergeten, wat kan ik doen?

  Mocht u uw wachtwoord vergeten zijn, dan kunt u via de link 'Wachtwoord vergeten?' uw wachtwoord resetten. Geef daarvoor uw geregistreerde e-mailadres in en u ontvangt een e-mail met een link voor het resetten van het wachtwoord.

 • Hoe kan ik mijn lay-outs wissen?

  Het wissen van online opgeslagen lay-outs is te allen tijde mogelijk. Klik daarvoor op het pictogram voor 'Bestand' en kies 'Bestand online openen'. Hier krijgt u een overzicht van al uw online opgeslagen lay-outs, die u handmatig via "Bestand wissen" kunt wissen.